Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
30 Ağustos 2014, 11:10:03

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

Reklam

Gönderen Konu: Karabük Ziraat Odası ݝl Kongresi Yapıldı  (Okunma sayısı 3272 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

haberci

• Kahraman Üye
  • *****
  • İleti: 1.539
    • Profili Görüntüle
Karabük Ziraat Odası ݝl Kongresi Yapıldı
« : 04 Nisan 2011, 21:39:02 »
Karabük Ziraat Odası Başkanı Basri Taşdelen, ݝl Merkezinde ve ݝlçelerde Oda Olarak Kongrelerini Tamamladıklarını Bildirdi.

Karabük Ziraat Odası Başkanı Basri Taşdelen, il merkezinde ve ilçelerde oda olarak kongrelerini tamamladıklarını bildirdi.

Taşdelen, gazetecilere yaptığı açıklamada, tüzükleri gereğince merkez ve ilçelerdeki odaların olağan kongrelerini başarıyla tamamladıklarını söyledi.

Her zaman çiftçilerin sorunlarında yanlarında olduklarını anlatan Taşdelen, şöyle dedi:

"Kongrelerimizi başarılı, yoğun katılımla ve demokratik ortamda yaptık. Tüzüğümüz gereği Ziraat Odaları ݝl Koordinasyon Kurulu seçimi her ilçemizden gelen 7 delegenin katılımıyla oldu. Bu kurula Fedai Acar, Cemil Kaymak ve ben seçildim. ݝl temsilcisi olarak da Nuri Akcaalan, Fedai Acan ve Yılmaz Mısırlı seçildi. Oda olarak bundan sonra daha güçlü olarak çiftçimizin yanında olmaya devam edeceğiz."

- Karabük (Anadolu Ajansı) 28.03.2011

Yandex.Metrica